Pengikut

Khamis, 25 September 2014

menikmati kesan lucrin

Aku sedang menikmati kesan lucrin
Sebab tu blog ini senyap sunyi

Badan panas tak tentu pasal
Suka suka hati je panas datang menyerang
Dalam aircond yang sejuk aku rasakan seperti dalam oven

Seronoknya menikmati kesan lucrin
Seronok ke?

Aduh!!!
Lutut sakit
Pinggang sakit
Buku lali sakit
Siku pun tak nak lepas sakit!
Nasib makan kalsium sebagai penyelamat

Keseronokan yang paling seronok?
Badan seperti tiada tenaga
Rasa lemah gemalai
Tak berani lagi untuk berlasak lasak
Kepala selalu di awangan..

Dan juga...
Alamak tak ingatlah
Apa benda ek?
Lupa macam-macam
Semua tak boleh ingat.

Owh ya lupa...
aku sedang menikmati kesan lucrin


3 ulasan:

  1. Kesan lucrin sampai macam tu sekali? Aduh, dugaan betul.
    Yani cuba tgk kesan lucrin dgn Provera yang Yani tgh consume ni, tak nampak plak persamaannya walaupun fungsi lebih kurang (stop period from certain period of time)....

    Tapi food craving dan berat badan naik tu simptom makan Provera ke? Hehehhe......nak jugak salahkan Provera penyebab berat badan naik dengan jayanye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak payah jeles2, ni dah TERPAKSA namanye, sebab hari tu doktor dah tegur, berat naik! Huhuhu....so, memandangkan x mo kena tegur lagi, usahakan ler turun sedaya boleh apa yg boleh turun....lagipun Yani takut efek pada period cycle kalau lepas ambik sampel dinding rahim, doktor nak proceed fertility treatment....kan kalau berat naik kan, period jadi haywire balik....x mo~

      Ni exercise pun , sakit2 badan tapi telankan je.....jalan pun dah macam robot.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...