Pengikut

Isnin, 22 Ogos 2016

Rawatan Kesuburan

Tajuk serius je kan?

Ni nak gitau, rindunya nak jumpa doktor kesayangan aku. Rasanya dekat setahun juga aku stop rawatan moden.

Tetapi kalini kena juga. Dah dapat hint dari tukang urut aku. Something is wrong with my left fallopion tiub. Jadi kenalah sahkan kan?

Jadi,akan meriahlah kembali blog aku ni...😊😊😊😊😊😊😊😊

3 ulasan:

  1. Good luck Miss Orked...semoga tak de apa-apa yg x elok lepas check dgn doktor nanti...saya pun pejam celik hampir setahun tak gi followup di GH Melaka...maybe dah masuk fasa redha je kot? Huhuhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih..

      tu la kan.. tgk2 nak setahun dah.

      insyaAllah ada rezeki kita nanti. =)

      Padam
  2. good luck miss orked...
    selamat bertreatment semula :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...