Pengikut

Isnin, 15 Ogos 2016

TTC with Essential Oil

Haluuuuu.. ku ingin menjemput semua pembaca blog ini untuk menyertai sharing session ini:

TTC WITH ESSENTIAL OIL


Dalam kelas ni akan diceritakan detail tentang kitaran haid dan bagaimana nak monitor kitaran haid anda. Dua perkara ni adalah penting. Sebab bila korang paham benda ni, semua benda pun senang paham.

Aku sering mendapat soalan berkenaan kitaran haid ini. Masih ramai yang tak paham tentang kitaran haid ni. Kitaran haid bukan hanya tahu cara untuk kira hari subur sahaja. Ia lebih dari tu tau.  

Topik pcos dan endo juga akan disentuh.Seterusnya bagaimana essential oil boleh membantu dalam usaha TTC anda.

Anda harus datang jika:

● Anda tengah mencuba tetapi anda blurr tak tahu nak buat apa. 
● Jumpa doktor, tapi tak tahu kenapa doktor bagi ubat tertentu dan tak paham apa yang doktor cakap. 
● Tak tahu nak kira hari subur sebab period tunggang langgang. .
● Sentap tak tentu pasal bila dengar orang mengandung, bila kawan duk cerita pasal anak-anak, bila orang duk tanya bila nak ada anak dan macam-macamlah.😉😉😉
● Anda senang terpengaruh dengan pelbagai supplement di luar sana yang claim boleh buat kan anda pregyy. 

Ok... macam2lah korang akan belajar.

Jangan lepaskan peluangni k.

Whatsapp 0102835450 untuk mendaftar. Atau tinggalkan no telefon diruangan komen. Jangan risau, komen tak akan dipublish.

War-warkan juga kepada rakan-rakan anda yang mungkin berminat untuk hadiri kelas ini.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...